Така паниран,черния дроб е много вкусен.
Само нарязвам дроба на по-тънки парчета/около половин пръст дебели/,овкусени със сол ,черен пипер,потопени в брашно смесено с галета,после потопени в разбити яйца и изпържени в гореща мазнина.
Това е.Стават крехки и с препържена коричка.
Ох, Живе добре, че ме подсети, отдавна не съм правила дроб, а много го обичаме! Паниран по твоята рецепта е много вкусен! Честит празник!
ОтговорИзтриванеБлагодаря,миличка!
ОтговорИзтриванеЧестит празник!
Много обичам черен дроб!Твоят изглежда страшно апетитен!
ОтговорИзтриванеЖИВЕ, ида ти на гости така обичам дроб...твоят е станал много крехичък и апетитен.
ОтговорИзтриванеПрегръдки и хубава нощ!
Чудесен начин да седне човек на чаша бяло вино и сладка приказка!:)
ОтговорИзтриванеЧудесна идея е това, следващия път така ще го приготвя. Много са апетитни са ти снимките Живе!
ОтговорИзтриванеПоздрави, Маги :)
Благодаря на всички-много сте ми милички!
ОтговорИзтриванемного обичам свински дроб,не съм яла паниран и ще се възползвам от предложението ти Живе
ОтговорИзтриванехубава вечер мила
Поздравявам Живка за тази рецепта. Тъкмо имам свински дроб, който искам да панирам и търсех подходяща рецепта. Очаквам да стане толкова хубав, като показания на снимката.
ОтговорИзтриванеПожелавам хубави празници!
Ирена