събота, 2 юни 2012 г.

Пилешки филета със сирене Чедър

Правя тези филенца по следния начин Продукти пилешко филе около килограм соев сос лимонов сок 3 скилидки пресован чесън зехтин черен пипер риган 1 к.ч. бяло вино 1 ч.ч. вода 1 пакет гъбена супа Маги топено сирене за покриване Начуквам леко филетата,обърквам с подправките,слагам в купа,завивам с фолио и прибирам в хладилника за няколко часа-може и 1 нощ.
Когато започна правенето,взимам едно филе,слагам малко сирене чедър и завивам на руло.
Така подреждам в намазнена тавичка.
Смесвам виното,водата и супата.Изсипвам върху филетата.Отгоре слагам резани топено сирене и ръсвам малко олио..
Слагам във фурната на 180 градуса за 1 час с покрито фолио и след това го свалям,Допича се докато хване лек загар.

3 коментара:

  1. Много вкусно звучи, Живе! А на снимката се виждам че ястието ти се е получило много, много апетитно.

    ОтговорИзтриване
  2. Живе, това е много изкушаващо и апетитно! Не съм фен на чедъра - сладни ми, ама пък на снимки е толкова изкушаващо, че май ще се престраша да пробвам:)

    ОтговорИзтриване
  3. За малко да пропусна тази вкусотия! Мноого ми харесват, как само са се запекли тези сиренца! Позрави!

    ОтговорИзтриване