събота, 26 май 2012 г.
Пилешко филе със зеленчуци
Продукти
800-1000 гр пилешко филе
2 големи глави лук
200 гр гъби
2 пакета /от по 400 г./ замразени зеленчуци
Месото нарежете на хапки и се маринова в малко соев сос, бяло вино, прясно мляко и подправки за 1 - 2 часа.
Изцежда се месото и се задушава в мазнина за около 10 - 15 мин, прибавят се гъбите, като се поизпари водата им и лука, нарязан на филийки. Като поомекне лука се прибавят замразените зеленчуци. Задушавайте до готовност.
При сервиране може да се поръси с настърган кашкавал и от топлината се разтопява и прави ястието още по-вкусно...
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
ММ, добра комбинация - разтопен кашкавал!
ОтговорИзтриване