вторник, 3 септември 2013 г.

Пилешки пържоли с майонеза и кашкавал


Много бърза и вкусна рецепта...

Продукти:

пилешки пържоли-брой по избор
галета
домати
майонеза кашкавал

за марината-соев сос,чесън и лимон

Приготвяне:
Включваме фурната на 180 градуса и започваме приготвянето на пържолите.Аз начуквам ги слагам в марината от соев сос,пресован чесън и лимонов сок - престояват няколко часа в хладилника.След това взимам от пържолите,овалвам в галета  и слагам в тава,може и застлана с пекарска хартия.така подредените пържили се пекат 20 минути.

Нарязвам домати на шайби.

Върху всяка пържола слагам парче домат и връщам във фурната за още 10 минути.


След това намазвам хубаво с майонеза и  кашкавал и обратно във фурната за още 10 минути .



И пържолките са готови.
Гарнитурата е по избор.

Рецептата е от моята етърва-Бени,благодаря!



5 коментара:

  1. Добре, де, вечерях преди малко, а така ми се приядоха тез пържолки! Живе, чудни са, просто, много добра рецепта! Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  2. Пържолките идват заедно с есента у дома- досега ги избягвах. И непременно ще пробвам на Бени рецептата, Живе!
    Поздрави и хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  3. Хубава неделя на вас-прегрдки!

    ОтговорИзтриване