Продукти:
2-3 тиквички
1 глава лук
4-5 яйца
бучка сирене
бекон по желаие
копър и чесън
кашкавал
Приготвяне:
Тиквичките се настъргват,изтискват и сезадушават заедно с нарязания лук в тиган с незалепващо покритие с мазнина.Когато поомекнат се слага нарязания бекон,чесън и копър.Слага се и натрошеното сирене и разбитите яйца.Сместа се разбърква и се оставя да се запече отдолу.След това покрих с тавичка колкото диаметъра на тигана,обърнах и сместа падна в тавичката.Така я сложих на котлонада се запече и от другата страна.посипах с настърган кашкавал .
Нарязах на 4 парчета
и извадих с решетка.
Много ни хареса.
Да ви е сладко!
И малко снимки от любимият ми Бизнес парк София,където е офисът ми и където се разхождам през почивките.
Няма коментари:
Публикуване на коментар