Видях ги при Здравчето и ги направих.Изключително вкусни и бързи.
180гр.извара,
200гр. кашкавал настърган
2 яйца
1ч.ч. кисело мляко
1ч.л.сода
350 -400гр. брашно
4 стръка зелен лук по рецепта/аз сложих праз/ , сол и черен пипер
олио за пържене
Приготвяне:
От изброените продукти се омесва тесто,разделя се на 4 топки.Оставя се 10 минути да почине и всяка топка се разточва на кръг
и след това се нарязват на 8 триълника.
Така нарязани се подреждат в голедата мазнина-направих ги според е ширината на тигана.
Пържат се в гореща мазнина от двете страни.
Направете ги за закуска и всички ще бъдат много доволни,както в къщи.
Фантастично изглеждат!
ОтговорИзтриване