Продукти:
200 гр. пресни ягоди
2 с.л. чия
2 с.л. кленов сироп
250 гр. черен шоколад
1 ч.л. масло
Приготвяме:
Ягодите се решат на дребно и се смачкват леко.Добавя се чията и кленовия сироп и се оставят прибрани за няколко часа да поеме чията.
На табличка се слага хартия за печене и върху нея се нареждат кубчинки от ягодовата смес.
Прибира се във фризера за 2 часа.
Шоколада и маслото се разтопяват на водна баня или в микровълновата.
Изваждаме ягодите и с помощта на вилица ги потопяваме в шоколадовата смес и нареждаме върху хартия.
Ако ви остане от шоколада може да декорирате отгоре .
Прибирате в кутия и в хладилника.
Превъзходни!
Няма коментари:
Публикуване на коментар