събота, 3 март 2012 г.

Паниран черен дроб


Така паниран,черния дроб е много вкусен.


Само нарязвам дроба на по-тънки парчета/около половин пръст дебели/,овкусени със сол ,черен пипер,потопени в брашно смесено с галета,после потопени в разбити яйца и изпържени в гореща мазнина.


Това е.Стават крехки и с препържена коричка.

9 коментара:

  1. Ох, Живе добре, че ме подсети, отдавна не съм правила дроб, а много го обичаме! Паниран по твоята рецепта е много вкусен! Честит празник!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря,миличка!
    Честит празник!

    ОтговорИзтриване
  3. Много обичам черен дроб!Твоят изглежда страшно апетитен!

    ОтговорИзтриване
  4. ЖИВЕ, ида ти на гости така обичам дроб...твоят е станал много крехичък и апетитен.
    Прегръдки и хубава нощ!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесен начин да седне човек на чаша бяло вино и сладка приказка!:)

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесна идея е това, следващия път така ще го приготвя. Много са апетитни са ти снимките Живе!

    Поздрави, Маги :)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря на всички-много сте ми милички!

    ОтговорИзтриване
  8. много обичам свински дроб,не съм яла паниран и ще се възползвам от предложението ти Живе
    хубава вечер мила

    ОтговорИзтриване
  9. Поздравявам Живка за тази рецепта. Тъкмо имам свински дроб, който искам да панирам и търсех подходяща рецепта. Очаквам да стане толкова хубав, като показания на снимката.
    Пожелавам хубави празници!
    Ирена

    ОтговорИзтриване