неделя, 28 октомври 2012 г.

КИСЕЛИ СУРОВИ ЛЮТИ ЧУШЛЕТА

Измивам чушките от този сорт и им подрязвам малко дръжките, слагам ги в буркани, пълня 1 / 3 от буркана с оцет, слагам 1 с. л. сол и 3 с. л. захар. Доливам с вода до резката и затварям с капачки. Не стерилизирам.

5 коментара:

  1. Любими на съпруга ми.Напомняли му за похапване на кебапчета по панаирите.Когато ги правя през лятото ,слагам и зелени едри джанки.
    Поздрави и прегръдки, Живе!

    ОтговорИзтриване
  2. Живе, звучи много апетитно!
    Хубава неделя!

    ОтговорИзтриване
  3. Живе, и аз оня ден затварях ама рибки ,пуках ги и с чесън и много магданоз.
    Тези камбички и те са страхотни така както си ги направила.Да ви е сладко през зимата!
    Прегръщам ти мила!

    ОтговорИзтриване
  4. Тези са за мъжът ми-аз и децата не ядем толкова люто.И ние си обичаме рибките.И зимата да ни изненада-имаме си люти чушлета....
    Поздрави и целувки!

    ОтговорИзтриване
  5. Сложете скилидка чесън, зрънце бахар, 5-6 черен пипер и керевис. Мъжете ви ще ви обичат повече.

    ОтговорИзтриване