събота, 12 януари 2013 г.

Печени чушки с чесън и магданоз

Всеки би могъл да си направи тази салата.Изпичат се чушките,задушават се в плик известно време и като изтинат се обелват.Аз ползвам и замразени-също са толкова вкусни.Подреждат се в съд и се поръсват с оцет,зехтин ,сол,чесън и пресен магданоз.Слагат се в хладилника покрити със свежо фолио за кратко ,докато се смесят ароматите. Поздрави!

6 коментара:

  1. За тази салатка сега ползвам печени чушки консервирани. Независимо през кой сезон се приготвя, винаги е много вкусна и цветна!
    Хубава неделя!

    ОтговорИзтриване
  2. И аз много я обичам тази салатка, намирам комбинацията от съставки за много ароматна :)

    Усмихната неделя, Живе :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много свежа салатка! И ние я обичаме:)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна салатка, Живе! Аз най-редовно си я приготвям напоследък! Хубава неделя!

    ОтговорИзтриване
  5. Любимата ми салата ,чушки мога да ям всякак приготвени.
    Ти така хубаво си ги наредила и са толкова неустоими ,че сега и аз ще си изкарам от хладилника и ще си направя .
    :)
    Прегръщам те мила моя!

    ОтговорИзтриване
  6. farmacia on line affects the gastro-intestinal GI tract and the genito-urinary tract GU.
    However, it has to be the directions list when navigating to a destination.
    What is Maca In the case of Android devices, since they've thrown the order of the buttons in the blender.

    Here is my blog here are the findings

    ОтговорИзтриване