Продукти:
Хляб за тостер-при мен беше в двойна доза-1 черен и 1 бял хляб
4 резана пушена шунка
4 резана кашкавал за тост
600гр. сирене креме
400гр. заквасена сметана
В половината смес се слага пресен лук-1 връзка-зимата са много тънки стръкчетата
3 червени печени чушки
4-5 кисели краставички
2 с.л. маслини
нар и марулки за украса-аз сложих и нарязани бадеми
Приготвяне:
В подходяща форма-при мен правоъгълна с падащи ринг нареждане 4 филии хляб за тостер,отгоре мажем с крема в който има лук,
отгоре шунка,
отгоре краставички,
пак мажем с крем,отгоре кашкаваления тост
печените чушки
пак хляб
и мажем с отделения крем,който е без лук.Замазваме отвсякъде и прибираме в хладилника.
На другия ден украсих.
Режете на парчета и сервирате.
Със сигурност ще поискат и допълнително.
Да ви е сладко!
Не се стърпях да снимам борчето в двора на нашия офис.
Източник
Продуктите за плънката за 2 броя тостерен хляб ли са?И ако е така защо са дадени само 4 броя колбас и 4 броя тостерен кашкавал?
ОтговорИзтриване