3 стръка пресен лук
1 настърган морков
400гр. кайма
2 ч.ч. ориз
червен пипер
вегета
черен пипер
малко сол
мазнина
пресен магданоз
Лапада ,но който се мажа жилата и се попарка за секунди във вряла вода
Приготвяне:
Задушавам нарзания лук,морков,каймата,ориза и подправките.Сипвам вода ,разбърквам докато попие и оставям така за 10 минути.Поръсвам магданоза и започвам да правя сармичките.
Нареждам в намазнена тавичка,сипвам вода почти да ги покрие ,поръсвам с малко сол и мазнина и слагам да се пекат в гореща фурна на 170 градуса.
При желание може да се залеят със сос от кисело мляко,пресен чесън и копър.
Да ви е сладко!
Ах ах..какво предложение..мммммммм...
ОтговорИзтриване