събота, 18 юли 2015 г.

Солен кекс с чедър



Продукти:

225 брашно
1/2 ч.л. сол
1/2 ч.л. захар
1 бакпулвер

1 яйце
125 мл прясно мляко
125 мл кисело мляко
30 г стопено масло
лапад

150 г настърган чедър

Приготвяне:

Сухите съставки се смесват в купа.
Яйцето и двете млека се смесват в друга.В кладенче, направено в брашното се добавят маслото, млечната смес и кашкавала.


Сместа се изсипах в правоъгълна тавичка покрита с хартия.Пекох до приятен загар.

Видях рецептата при  Дани

Имам само тези снимки за направата на този солен кекс.Ще допълня с цветя от градината на свеки.









И Ръсти,който бяхме оставили ,докато бяхме на почивка.



Няма коментари:

Публикуване на коментар