неделя, 9 септември 2018 г.
Тиквички с риба тон
1 настъргана тиквичка-около 300 гр
2 яйца
1 малка главичка лук нарязана на ситно-нямах пресен
1 скилидка счукан чесън
1 ч.л. риган
1 консерва риба тон в олио
80 гр. нарязан на кубчета кашкавал
сол и черен пипер
100гр. брашно
1/2 ч.л. бакпулвер
Приготвяне:
Дъното и стените се покриват с хартия за печене и се намазват с олио.Фурната се загрява на 180 градуса.Смесват се продуктите с половината кашкавал.Сипва се сместа в тавичката и отгоре де поръсва с останалия кашкавал.
Пече се около 25 минути до зачервяване.
Хареса ми-стана вкусно!
Източник
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Леко ястие!
ОтговорИзтриване