петък, 11 януари 2019 г.

Бананови тиганички



Продукти:
3 узрели банана
2 яйца
1ч.л. канела
1 к.л. сода
1/4 ч.л. сол
2 ч.л. бакпулвер
1 ванилия
100мл. прясно мляко
180 гр. пълнозърнесто брашно
30 гр. разтопено масло

Приготвяне:
Бананите се намачкват с вилица и се объркват с останалите продукти.




В загрят тиган за палачинки се сипват по 3 с.л. от сместа на 3 кръгчета.



Запичат се леко и се обръщат,за да се изпекат и от другата страна.



Подреждат се в чиния и така докато свърши сместа.


Сервирах със сладко и кашкавал.

Да ви е сладко!






Няма коментари:

Публикуване на коментар