неделя, 17 февруари 2019 г.
Кюфтета с пилешко месо
Продукти:
3 бутчета заедно с широката част
4 яйца
2 с.л. брашно
1 връзка пресен лук-сега са много тънички
магданоз
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Сварявам бутчетата с малка глава лук и морков.След като месото е готово го нарязвам на ситно и оставям да се охлади.В купа слагам месото,яйцата,нарязания лук,брашното,сол и черен пипер и обърквам сместа.
Завива купата с фолио и слагам в хладилника за час.
След това оформям кюфтета -някои потопих с брашно и изпържих,а някои изпържих без брашно.И в двата варианта станаха много вкусни.Оставих ги върху хартия да поеме малко от мазнината.
Гарнирах с печени картофи.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар