Продукти:
4 яйца
2 ч.ч. захар
1 пълна ч.ч. пасирани мандарини-3 бр.
1 ч.ч. олио
4 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1ванилия
Приготвяне:
Разбивам с миксера яйцата и захарта.Прибавям олиото,мандарините и по малко от брашното в което съм сложила бакпулвера.След всеки продукт разбивам на ниска скорост.
Подготвям си форма с хартия за печене и изсипвам сместа.
Пека на 180 градуса до суха клечка.Ако отгоре бързо започне да се изпича ,а вътре е глетаво покривам с фолио.
Изваждам на решетка и след като се охлади поръсвам с пудра захар.
След това нарязвам и си хапваме с удоволствие.
Здравейте, бихте ли ми казали мандарините с кората ли се пасират или обелени?
ОтговорИзтриване