Продукти за платката:
4 яйца
4 с.л. вода
100гр. захар
сироп за трампиране
захар-150гр.
вода 150гр.
есенция 1 брой
Комбиниран крем
инстантен крем-100гр.
вода -200-250гр
конфитюр-150гр.
сметана 500гр.
за паниране:
оцветени кокосови стръготини
Рулото се изработва като сметановото с плодове-ето тук
Снимките са за идеи за украсата-с марципан Варна
може да се разточи и между хартия за печене
така по-лесно се облича рулото
Излишното се изрязва.
Украсяване.
И сладко похапване...
Всичко което показваш е страхотно, абсолютно необходимо за някого който тепърва ще се занимава със сладкарство. Всичко е поднесено на много разбираем и ясен език, хиляди благодарности за споделеното!
ОтговорИзтриванеЖивка много харесвам твоите рецепти и нещата , които показваш . Това руло изглежда много красиво с тази украса от марципанови цветенца . Приятна седмица ,Иви !!!
ОтговорИзтриване