сряда, 12 февруари 2020 г.

Печена скумрия със заквасена сметана



Продукти:
2 скумрии
няколко лъжици заквасена сметана
зехтин
1 глава лук
1 голям лимон
сол и черен пипер
девисил
Приготвяне:
Рибата се почиства от вътрешностите и леко се осолява.Подреужда се в намазнена тавичка и се реже се на парчета,но не до долу.Намазва се хубаво със заквасена сметана,предварително разбита с лъжица.Лука и лимона се режат на филии и се нареждат между парчетата.
Поръсва се с черен пипер , девисил и  с тънка струйка зехтин.Ако ви остане лук го сложете по средтата  леко объркан със зехтин.



Слага в предварително затоплена фурна и се пече се на 180 градуса за около 20-30 минути.


Сервира се с гарнитура по желание-при нас беше с задушени картофи.

Да ви е сладко!



1 коментар:

  1. Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marija Ivana i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: westlakefinancehome@gmail.com

    ОтговорИзтриване