сряда, 29 август 2012 г.

КУРС ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК

Ето тук на тази маса искам поне една сутрин да си изпия фрапето...и с любим човек отсреща разбира се... И да ви кажа- приключих успешно курса по гръцки език!
Благодарение на програмата -/И аз мога повече-2007-2013/изкарах 300 часа с милата преподавателка Меги и още 10 колеги с които започнахме през есента,минахме през лютата зима,изпратихме пролетта и посрещнахме лятото. Чувствахме се добре и в класната стая и по заведенията на София.Има още една година за курсове с различни специалности,така ,че който желае сега е момента за кандидатстване.
букет за Меги
И специални благодарности от мен!
Пожелавам си и плаж точно тук на ALONISSOS-красиво е ,нали?

15 коментара:

 1. Повече от красиво е,Живе,пожелавам ти да опнеш телце там следващото лято и да прилагаш гръцкия с пълна пара!
  Честито и прегръдки от мен!

  ОтговорИзтриване
 2. Честито, Живе! С пожелания да се любуваш на това красиво място на една ръка разстояние и да имаш много възможности пред себе си да реализираш желанията си! Сърдечен поздрав! :)

  ОтговорИзтриване
 3. Честито за курса! Много съм впечатлена, гръцкият език ми се вижда много труден! Поздрави, Живче! Все така! Пожелавам ти първата снимка да стане реалност:)

  ОтговорИзтриване
 4. Браво на теб! Отличничка! Дано скоро на живо ползваш наученото:)

  ОтговорИзтриване
 5. Честито, Живка! Добре е човек да знае други езици, а гръцкият е интересен и много благозвучен! Надявам се да ти е от голяма полза и ти пожелавам от сърце, с удоволствие да го прилагаш и в работа и в развлечения! Дано се сбъдне желанието ти за отмора на красивият плаж в Alonissos!
  Поздрави и целувки!

  ОтговорИзтриване
 6. Гръцкия език го поназнайвах,но се възползвах от курса ,за да го науча по-добре и го изкарах с голямо желание.Да си призная ,той ми е любим език и някак ми идва от вътре все едно съм била гъркиня в някой друг живот.В Гърция се чувствам като у дома си-всичко ми е много близко до сърцето и душата...
  Приятна вечер и ви прегръщам!

  ОтговорИзтриване
 7. Много приятно настроение създава публикацията ти :-) Радвам се за получената диплома!
  Поздрави

  ОтговорИзтриване
 8. E,браво, Живка! Завиждам - знаенето на езици е голямо богатство!
  Е, сега ще си слушаш елиника трагудя и ще се кефиш....и бързо стягай куфара, за да си репетираш езика!
  Поздрави
  Мария

  ОтговорИзтриване
 9. Марийче,по цял ден ги слушам тези традудия с тапи в ушите и не ми омръзват бе....няма насищане ти казвам.Куфарите ги разопаковах отдавна-дай боже скоро пак .
  Благодаря ти-поздрави и от мен!

  ОтговорИзтриване
 10. Ехее браво,Живе!
  Честито!
  ето още кой ще ми помага за рецептите :))
  прегръдки!

  ОтговорИзтриване