петък, 17 юни 2016 г.

Шоколадови трюфели с карамелизирани ядки



Последна ми рецепта за SO INTO FOOD са тези толкова вкусни трюфели-харесани от малки и големи...

Приготвят се бързо,малко изчакване докато стегнат в хладилника и им се наслаждавате....

Продукти:

250 гр. шок.кувертюр-нарязан
150гр. масло
3 пакетчета карамелизирани ядки-сусам и фъстъци-120 гр.
220 смлени бисквити еверест с орехи
портокалова кора
за покриване
шарени или шок. пръчици
Приготвяне
В блендер се разбиват бисквитите,слагат се в купа и към тях се прибавя мекото масло и нарязания на ситно шоколад.В блендер се разбиват и ядките-прибавят се към останалите продукти,както и портокаловата кора.Правят се топчета,овалват се в пръчиците и се нареждат върху хартия-прибират се в хладилника докато стегнат.Изваждат се 30 минути преди сервиране,за да се отпуснат леко.



С участието и на Ради...



Слънчеви и усмихнати почивни дни на всички!




Няма коментари:

Публикуване на коментар