петък, 9 декември 2011 г.
Пилешки филета със сирена
Продукти:
400 гр. пилешко филе
1 пилешки или зеленчуков бульон
1/2 ч.ч. сметана за готвене
100 гр. топено сирене
100 гр.синьо сирене-или друго по избор
черен пипер,сол,мащерка
Начин на приготвяне:
В намазнена тавичка се подреждат филетата.Посипват се с натрошеният бульон.
Сметаната ,нарязаното топено сирене, подправките и малко вода се разбъркват в купа и се заливат пилешките филета.Пекат са в затоплена фурна около 20-30 минути,докато се позачервят.Добре е да остане и сос при печенето.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Прекрасно ястие!Така се е препекло,чудесно е!
ОтговорИзтриванеМного ми харесва тази рецепта. Лесно е и сигурно ще я пробвам:)))Хубава вечер и интересен уикенд, Живче!!!
ОтговорИзтриванеЖиве,много го обичам така приготвено пиленцето!
ОтговорИзтриваненаздраве миличка:)))
ЖИВЕ , НА МЕН ВИКАШ ,ЧЕ СЪМ ТИ ВДЪХНОВЕНИЕ ААААААА???
ОтговорИзтриванеПри тебе все вкусотии и все любими, май имаме едни и същи вкусове с тебе.:))
Пиленцето е станало трепач ,а коричката ммммм..чудна.
Прегръдки и аз като Катето ще ти кажа наздраве на винце сме!
Живе, е това ястие мога да го ям без да ми омръзва. Има толкова вариации и добавки, че просто никога не е едно и също. Както виждам и ти си го овкусила чудесно с този букет от сирена. Приятни почивни дни от мен!
ОтговорИзтриванеПрисъединявам се към заклетите любители на това ястие! Вкъщи правим нещо подобно почти всяка седмица :) А така като ги гледам тези сгуши ли се филенца и коричката ... ммм, май пак е време да се сготви! Ще опитам и твоята рецепта. Поздрави!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ви мили момичета-пиленцето стана много вкусно...ометохме чиниите.
ОтговорИзтриванеТраянче,така препеченко,кой не харесва?
Цвети,пробвай-няма да съжаляваш.
Кате,наздраве мила!
Зиче,като чета как ми се разхождате с чаша вино в ръка,да взема да се присъединя към вас,а?
Канди,наистина вариации много-каквото и да се сложи,все ще стане вкусно.
Габи,опитай-зарадвай домашните си...
Спокойна нощ и целувки от мен!