Продукти:
1 средна глава карфиол
1 малка глава червен лук
2 скилидки чесън
Подправки:
1 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. пушен червен пипер
1/2 ч.л. кимион
1 ч.л. риган
1/2 ч.л. черен пипер
1/4 лимон
50 мл зехтин
Разделям карфиола на розички и слагам в голяма купа.Отделно в купичка сложих всички подправки и обърках.Разпределих подправките върху карфиола и хубаво разбърках с ръце.
Сложих тук там от лука на филийки и парченца чесън.
Изсипах всичко в тазата, тук там от лука на филийки и парченца чесън и сложих да се пече във фурната на 180 градуса до приятен загар.
Поднесох с чеснова паста.
Няма коментари:
Публикуване на коментар