неделя, 9 септември 2018 г.

Фритата с тиквички и копър


Необходими продукти:

2 тиквички, настъргани на едро ренде
2 скилидки чесън, счукани
100-150 гр. сирене
6 яйца
1 връзка копър, ситно нарязан
сол и черен пипер на вкус
2 с.л. зехтин

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 180С.
В купа смесете настърганите тиквички, чесъна и натрошеното сирене. Добавете яйцата и разбъркайте . Овкусете със солта и черния пипер, добавете  копъра и отново разбъркайте.



С помощта на четка намажете подходяща тава със зехтин. Изсипете сместа 



и печете за 30-35 минути до получаването на златиста коричка.



Сервира се както топла,така и охладена.


Няма коментари:

Публикуване на коментар